NYHED i 2024: I løbet af foråret 2024 bygger vi en træhytte på shelterpladsen. Hytten erstatter vores glampingtelt, da en træhytte bedre kan modstå det danske vejr. Vi forventer Hytten står færdig og klar til udlejning 1. juni 2024.

Hytten bliver hovedsageligt bygget i genbrugsmaterialer med inspiration i nedenstående billeder lånt på nettet:

Har man ikke helt mod på at sove i et åbent shelter, og vil man være sikker på, at kunne holde varmen, kan man booke vores nye hytte for en mere komfortabel nat i det fri.

Hytten er enkelt og hyggeligt indrettet med en dobbeltseng, natborde, brændeovn og to stole og et bord. Sengen er redt op med dyner og puder ved ankomst.

I Hytten er der plads til max to personer. Der er dog mulighed for at tilkøbe en ekstra opredning til et barn.

Ved booking af Hytten får man adgang til bålhytten, udendørs køkken med vand, muldtoilet, udendørs bruser, bålplads, bord/bænkesæt, samt træterrasse med havemøbler og udsigt udover åbne marker.

Det er muligt at booke hele pladsen (Hytten + to shelter), såfremt man ønsker at have pladsen for sig. Dette skal man vælge som tilkøb i bookingsystemet.

Læs mere om shelterpladsen her.

Prisen er inkl. fri vand samt én gratis sæk brænde. Ekstra sække med brænde koster 50 kr. pr. stk.

Vi anbefaler, at man også lejer vildmarksbadet samt tilkøber morgenmad, som en perfekt kombination til at fuldende jerers ophold. Se alle mulighederne for tilkøb her