NYHED i 2024: Vi er ved at bygge en glampinghytte på shelterpladsen. Glampinghytten erstatter vores glampingtelt. Se mere her.

Shelterpladsen ligger på vores private ejendom på det nordlige Djursland mellem Auning og Allingåbro tæt på natur, indkøb og en del seværdigheder.

Shelterpladsen består af en glampinghytte, to shelter, en bålhytte, et muldtoilet, et udekøkken, en udendørsbruser og en bålplads. Derudover er der to bord/bænke sæt, samt en stor træterrasse med havemøbler og indbygget vildmarksbad, hvor der er udsigt udover åbne marker. På hvert shelter og i glampinghytten er der tilkoblet et solcelleanlæg så det f.eks. er muligt at oplade en mobiltelefon.

Endvidere er der fri adgang til vand, samt én gratis sæk brænde. Ekstra sække med brænde koster 50 kr. pr. stk.

Der er parkeringsmuligheder helt tæt på shelterpladsen.

Der er mulighed for at leje en sovepose og et liggeunderlag, samt tilkøbe morgenmad i bookingsystemet. Se alle mulighederne for tilkøb her.

Det er tilladt at medbringe en hund på shelterpladsen såfremt den hele tiden er i snor og efterladenskaber fjernes, samt at den på ingen måde er til gene for eventuelle andre gæster på pladsen. Det er dog ikke tilladt at medbringe hunde i glampinghytten.

Shelter 1 “Solnedgangen” vender mod solnedgangen og shelter 2 “Solopgangen” vender mod solopgangen. I hvert shelter er der plads til max 4 voksne eller 2 voksne og 2-3 børn. Hvis man er mere end 4 personer over 12 år skal begge shelter bookes. Shelterne er 2,30 meter bredt og 2,40 meter dyb.

Der er også mulighed for at leje hele pladsen, hvis man bare gerne vil have det hele for sig selv. Hvis dette ønskes skal man oprette booking på begge shelter.

Læs mere om glampinghytten her.

BOOKING HER

man
1
tirs
2
ons
3
tors
4
fre
5
lør
6
søn
7
man
8
tirs
9
ons
10
tors
11
fre
12
lør
13
søn
14
man
15
tirs
16
ons
17
tors
18
fre
19
lør
20
søn
21
man
22
tirs
23
ons
24
tors
25
fre
26
lør
27
søn
28
man
29
tirs
30
Glampingtelt                                                            
Shelter Solnedgangen                                                            
Shelter Solopgangen                                                            

Har du spørgsmål til shelterpladsen eller din booking så kontakt os endelig på mail: info@astrupgaard-outdoor.dk eller på telefon: 31775620