Shelterpladsen ligger på vores private ejendom på det nordlige Djursland mellem Auning og Allingåbro tæt på natur, indkøb og en del seværdigheder.

Shelterpladsen består af et glampingstelt, to shelter, en bålhytte, et muldtoilet, et udekøkken, en udendørsbruser og en bålplads. Derudover er der to bord/bænke sæt, samt en stor træterrasse med havemøbler og indbygget vildmarksbad, hvor der er udsigt udover åbne marker. På hvert shelter og i glampingteltet er der tilkoblet et solcelleanlæg så det f.eks. er muligt at oplade en mobiltelefon.

Endvidere er der fri adgang til vand, samt én gratis sæk brænde. Ekstra sække med brænde koster 50 kr. pr. stk.

Der er parkeringsmuligheder helt tæt på shelterpladsen.

Der er mulighed for at leje en sovepose og et liggeunderlag, samt tilkøbe morgenmad i bookingsystemet. Se alle mulighederne for tilkøb her.

Det er tilladt at medbringe en hund på shelterpladsen såfremt den hele tiden er i snor og efterladenskaber fjernes, samt at den på ingen måde er til gene for eventuelle andre gæster på pladsen. Det er dog ikke tilladt at medbringe hunde i glampingteltet.

Shelter 1 “Solnedgangen” vender mod solnedgangen og shelter 2 “Solopgangen” vender mod solopgangen. I hvert shelter er der plads til max 4 voksne eller 2 voksne og 2-3 børn. Hvis man er mere end 4 personer over 12 år skal begge shelter bookes. Shelterne er 2,30 meter bredt og 2,40 meter dyb.

Der er også mulighed for at leje hele pladsen, hvis man bare gerne vil have det hele for sig selv. Hvis dette ønskes skal man oprette booking på begge shelter.

Læs mere om glampingteltet her.

BOOKING HER

fre
1
lør
2
søn
3
man
4
tirs
5
ons
6
tors
7
fre
8
lør
9
søn
10
man
11
tirs
12
ons
13
tors
14
fre
15
lør
16
søn
17
man
18
tirs
19
ons
20
tors
21
fre
22
lør
23
søn
24
man
25
tirs
26
ons
27
tors
28
fre
29
lør
30
søn
31
Glampingtelt                                                              
Shelter Solnedgangen                                                              
Shelter Solopgangen                                                              

Har du spørgsmål til shelterpladsen eller din booking så kontakt os endelig på mail: info@astrupgaard-outdoor.dk eller på telefon: 31775620