Shelterpladsen ligger på vores private ejendom på det nordlige Djursland mellem Auning og Allingåbro tæt på natur, indkøb og en del seværdigheder.

Shelterpladsen består af et glampingstelt, to shelter, en bålhytte, et muldtoilet, et udekøkken, en udendørsbruser og en bålplads. Derudover er der to bord/bænke sæt, samt en stor træterrasse med havemøbler og indbygget vildmarksbad, hvor der er udsigt udover åbne marker. På hvert shelter og i glampingteltet er der tilkoblet et solcelleanlæg så det f.eks. er muligt at oplade en mobiltelefon.

Endvidere er der fri adgang til vand, samt én gratis sæk brænde. Ekstra sække med brænde koster 50 kr. pr. stk.

Der er parkeringsmuligheder helt tæt på shelterpladsen.

Der er mulighed for at leje en sovepose og et liggeunderlag, samt tilkøbe morgenmad i bookingsystemet. Se alle mulighederne for tilkøb her.

Det er tilladt at medbringe en hund på shelterpladsen såfremt den hele tiden er i snor og efterladenskaber fjernes, samt at den på ingen måde er til gene for eventuelle andre gæster på pladsen. Det er dog ikke tilladt at medbringe hunde i glampingteltet.

Shelter 1 “Solnedgangen” vender mod solnedgangen og shelter 2 “Solopgangen” vender mod solopgangen. I hvert shelter er der plads til max 4 voksne eller 2 voksne og 2-3 børn. Hvis man er mere end 4 personer over 12 år skal begge shelter bookes. Shelterne er 2,30 meter bredt og 2,40 meter dyb.

Der er også mulighed for at leje hele pladsen, hvis man bare gerne vil have det hele for sig selv. Hvis dette ønskes skal man oprette booking på begge shelter.

I glampingteltet er der plads til max to personer. Der er dog mulighed for at tilkøbe en ekstra opredning til et barn. Ønsker man at have hele pladsen for sig selv under overnatning i glampingteltet skal man vælge dette som tilkøb i bookingsystemet. Det er kun muligt at booke glampingteltet fra 1. april og frem til og med uge 42.

Ved leje af vildmarksbadet under ophold på shelterpladsen, sørger vi for at badet er fyldt op med vand, opvarmet og klar til brug fra kl. 14.00. Herefter sørger man selv for at holde vandet varmt efter ønske og behov.

Priser og Booking

Shelter

Hvert af de to shelter koster 250 kr. pr. nat for to personer over 12 år. Yderligere personer over 12 år koster 50 kr. ekstra pr. nat.

Hele pladsen (begge shelters) koster 500 kr. pr. nat for fire personer over 12 år. Yderligere personer over 12 år koster 50 kr. ekstra pr. nat.

Børn i alderen 0-12 år er gratis.

Glampingtelt

Gampingteltet koster 700 kr. pr. nat for max to personer.

En ekstra opredning til et lille barn koster yderligere 100 kr.

Ønskes overnatning i glampingteltet samt hele shelterpladsen for sig selv koster det 500 kr. ekstra.

Det er kun muligt at booke glampingteltet fra 1. april og frem til og med uge 42.

Vildmarksbad

Vildmarksbadet koster 1000 kr. for én overnatning, hvilket vil sige, at man har badet til rådighed fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 11 på afrejsedagen. Efterfølgende koster vildmarksbadet 500 kr. pr. overnatning. Foruden den aftalte leje for vildmarksbadet indbetales et depositum på 500 kr. Det indbetalte depositum tilbagebetales efter afrejse forudsat at vildmarksbadet returneres i samme stand som ved ankomst. Brænde og vandrens er inkluderet i prisen

BOOKING HER

lør
1
søn
2
man
3
tirs
4
ons
5
tors
6
fre
7
lør
8
søn
9
man
10
tirs
11
ons
12
tors
13
fre
14
lør
15
søn
16
man
17
tirs
18
ons
19
tors
20
fre
21
lør
22
søn
23
man
24
tirs
25
ons
26
tors
27
fre
28
lør
29
søn
30
man
31
Glampingtelt                                                              
Shelter Solnedgangen                                                              
Shelter Solopgangen                                                              

Har du spørgsmål til shelterpladsen eller din booking så kontakt os endelig på mail: info@astrupgaard-outdoor.dk eller på telefon: 29 88 19 77

NYHED 2022 – Vi har bygget en ny fin bålhytte, så man kan sidde i læ for regn og vind.
Se flere billeder under menuen “Galleri”.